Na 15 dagen vasten en 3 dagen refeeden ging ik afgelopen zaterdag met fotomaat Rick op weg naar Antwerpen. Belangrijkste doel: een lezing landschapsfotografie door Michiel Peters (Insta @michielpeters) in de hoop hier in de komende vakantie wat mooiere kiekjes door te maken. Eigenlijk was het best een hoop reclame voor Canon (daar hebben we al een hoop te veel van) en cameranu.nl. Bij deze geef ik het door: koopt allen Canon bij cameranu.nl!

Leuker was na de lezing nog even Antwerpen in om wat fotookes te trekken Het goot echter pijpenstelen dus we doken al snel de Starbucks in waar ik eigenlijk alleen de groene thee kon drinken met mijn huidige regime, terwijl ze in België echt veel meer lekkere dingen hebben dan in Nederland. Met veel slag- en bakkersroom en andere zoetigheden. Daarna nog even door het Centraal Station van Antwerpen gezworven. In de jaren zeventig en tachtig hebben ze alle mooie stations van Nederland vernietigd in een soort mallotige poging om modern te zijn, met als enig resultaat gebouwen die nu ook al weer zijn geruimd voor een iets minder lelijk alternatief.

Waar ik wel mocht eten was Pura Vida Taco’s waar we twee heerlijke vegan burrito’s hebben verorberd. Daarna snel op huis aan met de belofte om snel terug te komen maar dan met vrienden en dan laten we ze daar nog een poepje ruiken.

Vandaag met Guus en Bob wezen wandelen in Meyendel (Wassenaar). Erwtensoep (uit blik?) op en gelijk wat wegtrekkers gehad. Ik moet gewoon nooit meer iets anders eten dan wat rauw is of door ons zelf bereid. En alles met mate (zoals de titel al deed vermoeden).